Iata 6 motive pentru care trebuie sa incercati Lipo-Flavonoid

  1. Nu costa mult
  2. Recomandat ORL
  3. 100% Natural
  4. Imbunatateste auzul
  5. Calmeaza durerea
  6. Rezultate garantate

Comanda Tratament Tinitus

lipoflavonoid

Ce este Tinitus (Acufene)?

Tinitus sau Acufene, un simptom al sindromului Meniere, reprezinta preceptia sunetelor in interiorul capului sau urechilor desi nu exista nicio sursa externa care sa le produca. Este un zgomot "subiectiv", deoarece numai persoana care sufera de aceasta conditie il poate auzi de fapt. Un individ cu tinitus va descrie adesea o senzatie de sunete, cum ar fi tiuitul, chiar daca nu este prezenta nicio sursa externa. Tiuitul in urechi este perceptia cea mai comuna a sunetelor, dar sunetul poate varia, in functie de individ, de la vibratii pulsatile si vajaieli, la bazait sau ciripit.

Intensitatea zgomotelor poate varia, de asemenea. Unele persoane acuza intensitati foarte mari ale zgomotelor, iar altele foarte mici. Nu este neobisnuit sa fie observate amandoua. In mod ironic, tinitusul poate aparea si la acei oameni care sunt complet surzi. Pentru unii, conditia este temporara, in timp ce altii sunt nevoiti sa auda aceste sunete toata viata. Aceste senzatii enervante pot intrerupe somnul, poate perturba concentrarea, si poate chiar face conversatiile obisnuite foarte dificile. Acesta poate provoca, de asemenea, restrangeri psihologice si poate influenta relatiile personale, in special in cazul unui membru al familiei, sot/sotie sau prieten care nu inteleg aceasta conditie.

De asemenea, se poate agrava treptat, lasand pe cel care sufera de aceasta conditie sa se simta neajutorat, in special datorita faptului ca este ceva greu de descris cuiva care nu se confrunta cu ea. Nici chiar medicii nu inteleg pe deplin cauza tinitusului sau tratamentul acestuia.

Cum pot sa fiu sigur ca am tinitus (acufene)?

Nu exista niciun test specific, numai un examen efectuat de catre medicul dumneavoastra poate exclude alte afectiuni grave care ar putea fi cauza acestei senzatii. Cereti medicului dumneavoastra sa va efectueze teste speciale pentru auz: electrocohleografie - un test pentru a inregistra activitatea electrica in urechea interna, precum si testul de vestibulometrie (de echilibru). De asemenea, intrebati medicul daca un RMN este necesar. Aceste teste sunt importante pentru a determina daca sindromul Meniere este cauza. Asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre orice medicamente noi, suplimente pe baza de plante sau vitamine luati pentru a exclude o reactie adversa a unui medicament.

Exemplu de zgomote provocate de Tinitus / Acufene

Continutul acestei pagini necesita o versiune mai noua de Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ioana G. - Bucuresti

"Folosesc produsul de 2 luni, si nu cred ca as mai putea renunta la el. Va multumesc din suflet!"

Clienti care au Tinitus

Vrei sa ne povestesti despre conditia ta? - SCRIE-NE

O marturie extraordinara!

Lipo-Flavonoid