Iata 6 motive pentru care trebuie sa incercati Lipo-Flavonoid (alternativa Betaserc)

 1. Nu costa mult
 2. Recomandat ORL
 3. 100% Natural
 4. Imbunatateste auzul
 5. Calmeaza durerea
 6. Rezultate garantate

Comanda Tratament Tinitus

lipoflavonoid

Ce este sindromul Meniere?

Sindromul Meniere (hidropsul endolimfatic) este, de obicei, caracterizat prin patru simptome:

 • Episoadele de vertij sau ameteli.
 • Pierderea auzului intr-un mod fluctuant si progresiv
 • Tinitus (acufene) - tiuitul urechilor
 • O senzatie de plentitudine sau presiune in ureche
Sindromul Meniere ar trebui sa fie diagnosticat de un medic specialist.

Urechea interna este proiectata cu o serie de canale. Aceste canale separa fluide importante, cum ar fi endolimfa si perilimfa, si evita amestecul acestora. Cu toate acestea, atunci cand fluidele se amesteca, asa cum s-ar intampla daca ar exista o fisura intre aceste canale, celulele microscopice de par din urechea interna se intaresc, se pot indoi sau rupe. Aceste celule microscopice de par joaca un rol foarte important in auz si mentinerea echilibrului.

Cand sunt sanatoase, celulele de par se deplaseaza in functie de presiunea undelor de sunet care patrund in ureche. Miscarea declanaseaza un semnal catre creier, acesta interpretand impulsurie drept sunete. Cu toate acestea, cand celulele delicate de par sunt compromise, se deplaseaza la intamplare, intr-o permanenta stare de iritare. Acestea vor trimite impulsuri electrice la nivelul creierului, chiar daca nu este prezent niciun sunet, si sunt interpretate ca zgomote, chiar daca nu exista nicio sursa externa de zgomot.

Chiar si acum, nimeni nu este complet sigur cum se produc fisurile de canal. Cu toate acestea, deteriorarea firelor de par si a canalelor din urechea interna pot fi cauzate de:
 • Pierderea auzului din cauza varstei. Acest proces, numit Presbycusis, incepe de obicei in jurul varstei de 60 de ani.
 • Trauma: Deseori un rezultat al expunerii excesive la zgomot puternic pe o perioada lunga de timp. Drujbe si alte utilaje care emit zgomote puternice, muzica tare si armele sunt surse comune de pierdere a auzului.
 • Crearea dopurilor de ceara in ureche.
 • Infectii ale sinusurilor/urechilor.
 • Boli cardiovasculare.
Alti cercetatori cred ca sindromul Meniere este o denaturare a microcirculatiei din labirint (canalele din urechea interna), cauzata de productia unei enzime neuro-transmitatoare numita decarboxilaza histadinica.

Odata ce flexibilitatea celulelor de par este redusa, o persoana poate experimenta simptome de sindrom Meniere, cum ar fi senzatia de tiuit in urechi sau alte zgomote, pierderea auzului si pierderea echilibrului (vertij).

Cercetari pentru a descoperi cauza, continua inca. Oamenii de stiinta studiaza si in prezent diversi factori biologici si de mediu.

Ioana G. - Bucuresti

"Folosesc produsul de 2 luni, si nu cred ca as mai putea renunta la el. Va multumesc din suflet!"

Clienti care au Tinitus

Vrei sa ne povestesti despre conditia ta? - SCRIE-NE

O marturie extraordinara!

Lipo-Flavonoid