Iata 6 motive pentru care trebuie sa incercati Lipo-Flavonoid

  1. Nu costa mult
  2. Recomandat ORL
  3. 100% Natural
  4. Imbunatateste auzul
  5. Calmeaza durerea
  6. Rezultate garantate

Comanda Tratament Tinitus

lipoflavonoid

Informatii Produs

Lipo-Flavonoid (alternativa Betaserc) este un supliment alimentar care a fost proiectat special pentru persoanele cu tinitus (acufene)sisindrom Meniere. Acesta ofera suport nutritional in conditii de siguranta pentru a imbunatati circualtia in urechea interna, si per total intreaga urechea. Produsul a fost folosit de catre medici, inca din anii 1960, si inca este in topul recomandarilor acestora. Atunci cand circulatia in urechea interna este imbunatatita, celulele microscopice de par responsabile de transmiterea impulsurilor electrice de sunet la creier raman flexibile si fluxul de fluide din interioriul canalelor urechii este usurat. (Amestecul fluidelor in ureche poate cauza sindromul Meniere; Lipo-Flavonoid ajuta la prevenirea acestui lucru.)

In al doilea rand, si cel mai important, ingredientele continute de Lipo-Flavonoid sunt sigure si 100% naturale. Lipo-Flavonoid contine glicozide eriodictiolide, bioflavonoide, vitamina B6 si B12 (complexul B), vitamina C, niacina, riboflavina, tiamina, colina, inozitol si acid pantotenic. Acestea sunt toate vitamine si nu medicamente prescrise. Glicozidele eriodictiolide reprezinta un extras din bioflavonoide citrice si a fost demonstrat ca ajuta la mentinerea sanatatii urechii interne si imbunatatirea microcirculatiei in interiorul urechii. Acesta sunt vitamine necesare zilnic, si a fost demonstrat in urma unor studii stiintifice ca sunt eficiente in pastrarea si imbunatatirea sanatatii.

Pe langa pastrarea starii generale de sanatate, Lipo-Flavonoid (alternativa Betaserc) ajuta la mentinerea sanatatii urechii interne si acest lucru va face mai putin sensibil la tinitus (acufene) si / sau reduce intensitatea zgomotelor (tiuit) in ureche. Cu cat urechea este mai sanatoasa, cu atat veti auzi mai bine.

Disponibil fara prescriere medicala, in exlusivitate pe site-ul nostru, va rugam comandati folosind formularul de aici.

Ioana G. - Bucuresti

"Folosesc produsul de 2 luni, si nu cred ca as mai putea renunta la el. Va multumesc din suflet!"

Clienti care au Tinitus

Vrei sa ne povestesti despre conditia ta? - SCRIE-NE

O marturie extraordinara!

Lipo-Flavonoid