Iata 6 motive pentru care trebuie sa incercati Lipo-Flavonoid

  1. Nu costa mult
  2. Recomandat ORL
  3. 100% Natural
  4. Imbunatateste auzul
  5. Calmeaza durerea
  6. Rezultate garantate

Comanda Tratament Tinitus

lipoflavonoid

Intrebari Frecvente

Pot sa iau Lipo-Flavonoid in timpul alaptarii?

Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua orice medicament, fie cu sau fara prescriptie medicala in timp ce alaptati.

Sunt sigure ingredientele continute de Lipo-Flavonoid?

Ingredientele continute de Lipo-Flavonoid sunt sigure si nu prezinta reactii adverse. Combinatia exacta de ingrediente a fost testata de mai multe ori in studiile clinice pe pacienti, iar rezultatele au demonstrat imbunatatirea starii pacientului.

Lipo-Flavonoid este un supliment natural?

Lipo-Flavonoid (alternativa la Betaserc) este un supliment nutritiv care contine complexul de vitamine B intr-o baza de agenti lipotropici, cum ar fi colina, inozitolul si acidul pantotenic, vitamina C si bioflavonoide. Nu este un medicament.

Cum functioneaza Lipo-Flavonoid?

Lipo-Flavonoid ofera suport nutritional in conditii de siguranta pentru a imbunatati circualtia in urechea interna, si per total intreaga urechea. Atunci cand circulatia in urechea interna este imbunatatita, celulele microscopice de par responsabile de transmiterea impulsurilor electrice de sunet la creier raman flexibile, iar fluidele din interiorul canalelor urechii curg mai usor (se crede ca o cauza primara a tinitusului este cea a deteriorarii sau anchilozarii acestor celule microscopie de par din ureche).

Cum pot sa diminuez tiuitul din urechi?

Desi nu exista niciun tratament care sa determine ca tinitusul (acufenele) sa dispara complet, exista modalitati de a diminua intensitatea zgomotului adoptand cateva schimbari in stilul de viata si in alimentatie. Un bun exemplu ar fi sa evitati expunerea la zgomote si sunete puternice, controlarea tensiunii arteriale, scaderea aportului de sare, folosind suplimentul nutritional Lipo-Flavonoid, evitarea stimulentelor nervoase (cofeina si nicotina), acoperiti sunetul cu aparate speciale, acupunctura si evitarea stresului. Toate aceste eforturi combinate pot ajuta.

Ce este sindromul Meniere?

Sindromul Meniere (hidropsul endolimfatic) este, de obicei, caracterizat prin patru simptome:

  • Episoadele de vertij sau ameteli.
  • Pierderea auzului intr-un mod fluctuant si progresiv
  • Tinitus (acufene) - tiuitul urechilor
  • O senzatie de plentitudine sau presiune in ureche
Sindromul Meniere ar trebui sa fie diagnosticat de un medic.

Cum pot fi sigur ca am Tinitus?

Nu exista niciun test specific, numai un examen efectuat de catre medicul dumneavoastra poate exclude alte afectiuni grave care ar putea fi cauza acestei senzatii. Cereti medicului dumneavoastra sa va efectueze teste speciale pentru auz: electrocohleografie - un test pentru a inregistra activitatea electrica in urechea interna, precum si testul de vestibulometrie (de echilibru). De asemenea, intrebati medicul daca un RMN este necesar. Aceste teste sunt importante pentru a determina daca sindromul Meniere este cauza. Asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre orice medicamente noi, suplimente pe baza de plante sau vitamine luati pentru a exclude o reactie adversa a unui medicament.

Ce este Tinitus (Acufene)?

Tinitus sau Acufene, un simptom al sindromului Meniere, reprezinta preceptia sunetelor in interiorul capului sau urechilor desi nu exista nicio sursa externa care sa le produca. Este un zgomot "subiectiv", deoarece numai persoana care sufera de aceasta conditie il poate auzi de fapt. Un individ cu tinitus va descrie adesea o senzatie de sunete, cum ar fi tiuitul, chiar daca nu este prezenta nicio sursa externa. Tiuitul in urechi este perceptia cea mai comuna a sunetelor, dar sunetul poate varia, in functie de individ, de la vibratii pulsatile si vajaieli, la bazait sau ciripit. Intensitatea zgomotelor poate varia, de asemenea. Unele persoane acuza intensitati foarte mari ale zgomotelor, iar altele foarte mici. Nu este neobisnuit sa fie observate amandoua.

Pentru unii, conditia este temporara, in timp ce altii experimenteaza aceste sunete toata viata.

Iata cateva exemple de zgomote provocate de Tinitus:

Continutul acestei pagini necesita o versiune mai noua de Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pot sa iau Lipo-Flavonoid in timpul sarcinii?

Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua orice medicament, fie cu sau fara prescriptie medicala, daca sunteti insarcinata.

Cand trebuie sa vad o imbunatatire a tinitusului (acufenelor) dupa ce incep sa iau Lipo-Flavonoid?

Pentru rezultate mai rapide, administrati 2 capsule de 3 ori pe zi, preferabil dupa o masa. Aceasta este doza utilizata in studiile clinice. Asteptati 2-3 luni pentru a observa o imbunatatire vizibila a starii dumneavoastra. Reduceti aportul de trei ori pe zi, pentru a putea mentine bunastarea auzului dumneavoastra.

De ce Lipo-Flavonoid a dublat cantitatea de bioflavonoide de lamaie din formula?

Glicozidele eriodicoidile sunt cuprinse in complexul de bioflavonoide de lamaie, care s-a dovedit a bloca productia de histamina in urechea interna, o cauza probabila de perturbatii a urechii interne. Mai multe rapoarte arata ca complexul de bioflavonoide de lamaie combinat cu un amestec de vitamina B are un efect benefic terapeutic sau biologic pe anumite segmente de indivizi care sufera de pierderea auzului neural, deseori asociat cu vertijul si alte simptome si semne de boala Meniere. Avand de doua ori mai multe bioflavonoide de lamaie este cu atat mai benefic in reducerea intensitatii de tinitus si alte simptome.

Lipo-Flavonoid interactioneaza cu alte medicamente?

Nu s-a observat nicio interactiune intre Lipo-Flavonoid cu alte medicamente. Pentru mai multa siguranta, va rugam consultati medicul specialist.

Ioana G. - Bucuresti

"Folosesc produsul de 2 luni, si nu cred ca as mai putea renunta la el. Va multumesc din suflet!"

Clienti care au Tinitus

Vrei sa ne povestesti despre conditia ta? - SCRIE-NE

O marturie extraordinara!

Lipo-Flavonoid