Iata 6 motive pentru care trebuie sa incercati Lipo-Flavonoid

 1. Nu costa mult
 2. Recomandat ORL
 3. 100% Natural
 4. Imbunatateste auzul
 5. Calmeaza durerea
 6. Rezultate garantate

Comanda Tratament Tinitus

lipoflavonoid

Cum Functioneaza?

Lipo-Flavonoid contine glicozide eriodictiolide, bioflavonoide, vitamina B6 si B12 (complexul B), vitamina C, niacina, riboflavina, tiamina, colina, inozitol si acid pantotenic. Acestea sunt toate vitamine si nu medicamente prescrise. Glicozidele eriodictiolide reprezinta un extras din bioflavonoide citrice si a fost demonstrat ca ajuta la mentinerea sanatatii urechii interne si imbunatatirea microcirculatiei in interiorul urechii.

Iata ce au demonstrat studiile stintiifice anterioare:

 • De asemenea, s-a imbunatatit si auzul atunci cand 160 de persoane cu sindrom Meniere le-au fost administrate bioflavonoide citrice, acid ascorbic, vitamina B intr-un alt studiu. Complexul vitaminei B poate produce o ameliorare a auzului in cateva cazuri izolate. Cu toate acestea, suplimentarea cu bioflavonoide citrice (600mg, de trei ori pe zi) poate face imbunatatiri regulate, si intr-o masura mai mare (Williams, 1962).
 • Un alt studiu stiintific a observat glicoizidele eriodictiolide in cazul persoanelor care sufereau de sindromul Meniere. O majoritate covarsitoare de 122 de persoane a declarat ca a ameliorat ameteala si tiuitul din urechi. (Williams, 1963-1964).
 • Intr-un alt studiu, 1220 de persoane care sufereau de probleme cu auzul, le-au fost administrate un complex de bioflavonoide impreuna cu vitamine multiple. 40% din persoane au observat o ameliorare majora a perturbarii auzului (Shaia, 1976).
 • Intr-un alt patrulea studiu, medicii au gasit o relatie intre deficienta de vitamina B12 si tinitus (acufene). Pacientii carea sufereau de tinitus au observat o ameliorare a zgomotelor din urechi si un auz mai bun (Shemesh, 1993).
 • Un alt studiu a analizat o combinatie de terapii, inclusiv mesilat de beta-histina, complex de vitamina B si diazepam in cazul pacientilor care sufereau de tinitus (acufene). Acest studiu a demonstrat ca ajuta la ameliorarea durerii, a tiuitului din urechi si imbunatateste auzul.
 • Glicozidele Eriodictiolide (bioflavonoide extrase din lamaie) poate actiona in decarboxializa histidinei si sa joace un rol major in controlarea microcirculatiei din interiorul urechii. Schayer a declarat: "Toate observatiile par a fi unificate de ipoteza ca decarboxializa histidinei inductibile este localizata in sau aproape de, celule endoteliale vasculare si sintetizeaza histamina la o rata determinata de cerintele de sange". Williams, de asemenea a scris: "Histamina brusc indusa de un stimul local in cantitati mult dincolo de necesitatea homeostatica ar reproduce simptomele, semnele si starea patologica a sindromului Meniere. Glocozidele eriodictiolide pot actiona ca un agent de blocare pentru decarboxilaza histidinei (histamina)." (Slattery, 1997)
  Prin ele insele, ingredientele din Lipo-Flavonoid pot avea beneficii, dar combinate intr-un singur produs, ele ofera cea mai buna solutie impotriva tinitusului (acufenele).

Dar ce spun studiile despre Lipo-Flavonoid, in mod specific?

 • A fost realizat un studiu pe pacientii cu sindromul Meniere. Le-a fost administrat Lipo-Flavonoid pentru mai multe luni. Majoritatea oamenilor au observat imbunatatiri si niciun efect advers. Au fost atat de incantati de imbunatatirile aduse sanatatii urechii, incat au continuat sa-si administreze Lipo-Flavonoid in mod voluntar, chiar si in urma studiilor. (Goffin, 1970).
 • Aceste studii demonstreaza ca suplimentele de vitamine cu un complex de bioflavonoide (cum este cel gasit in Lipo-Flavonoid) poate ajuta in mentinerea si ameliorarea sanatatii din urechea interna (Herschberg, 1974).

Ioana G. - Bucuresti

"Folosesc produsul de 2 luni, si nu cred ca as mai putea renunta la el. Va multumesc din suflet!"

Clienti care au Tinitus

Vrei sa ne povestesti despre conditia ta? - SCRIE-NE

O marturie extraordinara!

Lipo-Flavonoid